Afacere profitabila fara prea multa munca

Am decis sa te invit pe Altex.ro pentru a achizitiona Windows 8.1 la cel mai mic pret din Romania, doar 499 lei! Apoi ai sa incepi o afacere profitabila cu siguranta, fara prea mare efort! Adica ce o sa faci? Asta am sa-ti dezvalui doar dupa ce cuperi produsul si imi lasi un mesaj mai jos, vei primi imediat instructiuni pe email cum sa procedezi pentru a face banii mai usor ca niciodata. Nu ma crezi? Ce ai de pierdut, oricum aveai nevoie de Windows, iar eu ti-am dat un pont unde-l gasesti la cel mai mic pret, ba pe deasupra iti mai vine si acasa! Livrare gratuita! Deci zic eu ca e un chilipir, nu-i asa?

Afacere profitabila fara prea multa munca

De ce nu dezvalui secretul inainte de a cumpara un sistem de operare? Ei bine, uite cum facem, nu e neaparat sa cumperi Windows 8.1, cumpara ce vrei tu de la Altex, imi zici ce ai cumparat si eu iti zic cum sa faci bani fara efort. Asa e mai bine? Sper ca da, dar daca nu vrei sa afli secretul, nu ai incredere, nu e nicio problema, cumpara si sa stapanesti sanatos! Pentru a nu plati transportul trebuie sa cumperi de cel putin 89,90 de lei! Pana la urma conteaza sa fii tu multumit, nu neaparat sa afli secretele mele, nu-i asa?

Ca idee, daca iei acum cele doua DVD-uri cu Windows 8.1 32 si 64 biti – Full Packaged Product (FPP) stai linistit in privinta securitatii calculatorului tau, am testat si merge perfect. Azi o sa incerc sa vad daca gasesc driverele pentru laptopul HP 15 r201nq pentru ca am inteles ca sunt ceva probleme, iar daca ai asemenea laptop si ai reusit cumva sa gasesti driverele, nu uita sa ne spui si noua!