Android 11 disponibil din iunie

Si asa sunt eu dezamagit de Android pentru ca m-a lasat cu ochii in soare cu doua telefoane relativ noi, Samsung Galaxy S6 si S7, care nu au mai primit update de la versiunile 7 si respectiv 8, dar acum nici pe tableta cumparata anul acesta nu o sa primesc Android 11 pana in vara. Primii privilegiati vor primi noua versiune abia in iunie, cu o luna intarziere fata de data anuntata initial. Asta e, trebuie sa ne obisuim, iar cine e nemultumit poate trece la iOS, adica la telefoane si tablete Apple. Acolo nu sunt probleme de acest gen, asta mentinand compania din Cupertino in topul producatorilor de smartphone.

Android 11 disponibil din iunie

Bine ca nu suntem in situatia chinezilor de la Huawei, ca se putea si mai rau. Cei mai fericiti sunt cei ce au ales telefoane din seria Pixel, evident versiuni mai noi, ca nici aici nu e totul chiar asa de roz. Acestia vor primi pe 3 iunie versiuna Beta a Android 11 printr-un simplu update. Banuiesc ca si de data asta va fi totul in dependinta de tara de unde ai luat telefonul. Ca asa e viata asta, nu mereu esti si tu in rand cu lumea civilizata.

Ce voiam sa zic cu ultima remacra? Pai Romania nu primeste Update-urile odata cu americanii sau germanii, mai la coada ca asa e in capitalism. Pe de alta parte multi utilizatori sunt nemultumiti de versiunea 10, asa ca cer sa poata trece la verisunea a 8-a, care li s-a parut mai buna. Cum fac downgrade la Android? Asta e o intrebare de 100 de puncte.  Asta daca nu vrei sa folosesti tot felul de programele care sa faca treaba asta. Cu riscuri, dar merge. Nu fac niciodata instalari de soft care nu e in magazinul Play, nu vreau sa ma trezesc cu ceva date lipsa prin partile esentiale [ gen internet banking ].