Bine ati venit la iTzone sau Zona IT

Recent am cumparat un domeniu care mi s-a parut interesant si chiar m-am mirat ca este inca liber, este vorba de iTzone.Info – situatie similara cu domeniul nostru actual. Apoi a urmat prima dezamagire, fusese al unor ucrainieni care numai de IT nu se ocupau, asa ca nici in ziua de azi site-ul nu este prea usor de gasit in cautarile de pe Google, noroc ca mai exista Bing sau Yahoo. Problema este ca cine foloseste azi altceva pentru a gasi informatii nu reprezinta o majoritate, cei mai multi utilizatori, inclusiv cei ce folosesc tablete si telefoane inteligente, deci Android – cauta pe google.

Bine ati venit la iTzone sau Zona IT

Imediat ce vom scrie primul articol pe acest site vom merge si-l vom adauga in WMT ( Webmaster Tools ) si speram noi sa nu avem o surpriza sa ne gasim site-ul penalizat manual. Asa s-a intamplat cu prima versiune, iTzone.Info si chiar daca am facut o cerere de reconsiderare, situatia nu s-a imbunatatit. Acum caut o solutie sa le scriu si sa vad ce se intampla, cum pot explica motorului de cautare ca site-ul are un stapan nou si evident un continut nou.

Dar pana sa tragem primele concluzii sa ne bucuram de noua achizitie, sa speram ca stapanii care au incercat sa se foloseasca de acest nume nu au adus prea multe prejudicii, iar noi ne vom bucura de faptul ca deja site-ul are PA si PD. Adica sunt link-uri catre noi, de la vechiul proprietar! Sansele de a fi bine sunt mici, caci din cate se vede site-ul nu are PR (PageRank) deci din doua posibilitati, una sigur este cea reala: ori nu a avut timp, ori continutul nu a prea fost de calitate. Hai sa testam impreuna!