Black Friday a trecut ne pregatim de 2016

Nu stiu de ce dar am impresia ca anul asta toti s-au cam plans de rezulatele din afiliere de Black Friday, dar orice sut este un pas inainte, stiti cum se spune in mediul online. Ca sa promovezi ceva trebuie sa reusesti sa ridici publicul la un anumit nivel de incredere si sa fii in pas cu cerintele lor. Nu poti merge la concurenta cu site-urile mari, deci ai nevoie de o strategie care sa te ajute sa vinzi. Am vazut zeci de incepatori creand site-uri care mai de care mai EMD si sperand sa rupa gura targului. NU merge!

Black Friday a trecut ne pregatim de editia din 2016

Avem si noi o oferta de site-uri de vanzare la preturi destul de mici, 100 de euro un site – nu e mult, dar nici site-urile nu au cine stie ce trafic in momentul asta. Totusi sunt site-uri cu potential, cum ar fi de exemplu Ghimpele.Info pe care vrem sa-l vindem cu 100 de euro.

Revenind la afliere, caci pana la urma despre asta era vorba in acest articol, am sa va dau un sfat: NU va apucati de treaba asta daca nu sunteti convinsi ca faceti fata provocarii, este mult de munca si rezultatele se arata destul de greu. Totusi daca reusiti, un venit de 1000 de lei lunar nu strica nimanui.

Sfat util: folositi FaceBook la maxim pentru a va promova mica afacere online, incercati sa atrageti public care sa fie nisat pe ceea ce oferiti voi, nu adaugati si invitati fara rost, mai bine 2.000 de fani activi decat 20.000 care nici macar nu citesc ce postati!