Bursa domenii

Am cumparat de-a lungul timpului zeci de domenii pe care le-am dezvoltat, pe unele mai bine, pe altele mai putin satisfacator, in functie de inspiratie si timp liber. A venit vremea sa vand cateva din ele, pentru ca nu mai am timpul necesar sa adminstrez peste 100 de site-uri. Nu le vand la un pret derizoriu, echivalent cu pretul de achizitie al unui domeniu ( 10 – 12 euro) din mai multe motive: in primul rand produc mai mult de atat in fiecar ean, daca nu curge, pica – cum se spune.  Daca insa vrei sa incepi un proiect si nu vrei sa o iei de la zero, merita s acumperi un site din lista de mai jos.

Bursa de domenii – licitatii

Site PAAm sa incep cu e-4Com.info, PA 30, vechime peste 3 ani si jumatate, real PR 3,8. Primesti si un subdomeniu cu PR 1. Pret de pornire 4×12 euro = 48 de euro. Mai trebuie sa adaugi inca 48 de euro pentru subdomeniul Turism.e-4com.info cu PA 31, inca 48 pentru Avocat cu PA 33 si All Moldova cu PA 31. Teoretic ai 5 site-uri cu PA peste 30, vechime si cateva sute de articole unice. Asta daca nu decid sa le mut pe domenii separate cu un Redirect 301! Uitasem, de inca un subdomeniu interesat, Pentru Copii cu PA 31. Deci in total 6 site-uri!

Urmatorul domeniu pus la bataie este Caut-Bona.Info impreuna cu pagina si grupul de pe facebook aferente. Aveti un site cu vechime de peste 3 ani si jumatate, PR real 5, PA 31.

Daca te gandeai la un site pe nisa IT, cred ca domeniul 4Mob.Info te poate ajuta, PA 27 si cateva subdomenii EMD, gen Android, Apple service GPS (asta chiar merge perfect – cautari suficiente pentru harti, etc). Cred ca ar fi o achizitie buna, maia les ca numele domeniului este foarte scurt si usor de retinut!

Inchei cu cateva sugestii: AutoAsig.Info pentru cei ce vor sa castige ceva bani din asigurari, kLumea.Info un domeniu si un site la care am muncit ceva timp de aproape un an, ar mai fi Mamica.Org – pret mic pentru ca inca nu a ajuns nici la 10% din potential, ValeaPrahovei.Net pentru cei ce vor sa dezvolte un site pe nisa turism.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *