Cum aleg cel mai bun GPS auto

Sincer sa fiu nu mai stiu cand mi-am pus si eu intrebarea: sa mai cumpar un GPS nou pentru masina sau sa ma descurc cu variantele oferite de smartphone-ul meu. Raspunsul l-am aflat rapid, cand m-am trezit ca merg cu 50 de kilometri in plus ghidat de Google Maps de pe telefon. Am reaprins GPS-ul si am ajuns la intoarcere mai repede si pe un drum mai scurt. Nu mai zic de un drum lung, cum ar fi cel pe care-l fac eu an de an, de la Iasi la Arad. Telefonul se descarca mai repede, se incalzeste si cate si mai cate necazuri, asa ca sfatul meu este sa va luati un GPS bun, nu amestecati lucrurile.

Cum aleg cel mai bun GPS auto

Mai mult, am patit chiar zilele trecute o treaba cu cei de la Telekom, incercam sa sun acasa si imi spunea ca nu am credit. Ajuns in Ungaria, incerc sa sun din nou si merge. Reintors in tara sun la relatii cu clientii si descopar ca daca am datele pornite pe telefon, adio apeluri pe smartphone! Banuiesc ca nimeni nu-si permit esa tina telefonul blocat doar pentru ca are nevoie de GPS. Asa ca daca este sa dau un sfat, luati un GPS bun, special pentru masina, pastrati telefonul pentru ce a fost el conceput, pentru comunicare. Daca nu ai nicio idee de unde poti cumpara, inceracra sa arunci o privire pe site-ul celor de la besty.ro, cu siguranta vei gasi ceea ce-ti trebuie, la un pret avantajos.

Ar mai fi ceva de spus legat de GPS, hartile si actualizarea lor. Eu as cauta o versiune unde daca ma inscriu pe site-ul producatorului sa am actualizata harta, cel putin o perioada de timp, ca sa evit cautarile de harti gratuite mai mult sau mai putin curate. In rest le stiti si voi, cu timpul atat telefonul cat si GPS-ul devin perimate tehnologic. Eu am folosit un Garmin cumparat odata cu masina, adica de prin 2005. Am fost multumit de el, si-a facut treaba cu brio, pacat ca azi nu-l mai pot vinde decat colectionarilor!