Domenii noi si vechi sau planuri de viitor

Detinem cateva domenii vechi, cum ar fi e-4Com.Info sau e-4U.Info si cateva domenii noi cum ar fi iTzone.Info – care spre disperarea mea a fost scos din indexul Google inainte de a fi cumparat d enoi si nu reusim sa-l aducem pe linia de plutire. Asa ca ma gandesc sa fac o mica “smecherie”, un redirect 301 de la un site vechi la cel nou, in speranta ca motoarele de cautare vor reusi sa vada domeniul si site-ul incepand de acum in colo. Grea decizie, insa zic eu ca merita sa vad daca un domeniu vechi neactualizat dar cu ceva autoritate o poate transmite unui site nou ce refuza sa fie listat de Google chiar si dupa anularea penalizarii manuale.

Domenii noi si vechi sau planuri de viitor – 301 Redirect

Asa cum spuneam am dori sa vedem ce se poate face cu site-ul iTZone.Info – care are deja PR 1 si PA 24. Poate ca printr-un redirect 301 de la e-4Com.Info care are zic eu ca sta binisor la majoritatea statisticilor ( metrics ), Page Rank Real 3,8 – TrustRank 1,33 si Page Authority 30. Mare beneficiu nu imi aduce in acest moment, majoritatea subdomeniilor au fost mutate, ar mai fi All Moldova si Avocat Online ramase active si cu ceva castiguri bunicele. Uitasem de site-ul de turism si cu asta cred ca se incheie subiectul primului meu domeniu cumparat acum patru ani. Fiind gazduit la iPage – hosting la care vreau sa renunt anul acesta, cred ca merita incercat.

Ar mai fi varianta iQNet – care sta mai slab dar la care as renunta odata cu gazduirea de la iPage. Acum am verificat si mi se pare ca este solutia cea mai buna, sa inchid cat de curand contul la ei si sa scap de o cheltuiala inutila. Am la ei doar 3 domenii ramase, JocuriFlash.Info fiind cel de-al treilea. Cred ca am gasit deja solutia, nu-i asa? Sau o alta varianta ar fi sa vad ce se intampla daca fac redirectul catre un subdomeniu? Cel putin verific daca noul site (subdomeniu) va fi vazut de Google, avand in vedere ca am facut un subdomeniu si nici el nu este listat in acest moment!