Laptop Asus VivoBook x542UF 8 GB RAM

Azi am luat un laptop nou, un Asus VivoBook x542UF 8 GB RAM cu SSD de 256 GB, iar ce fac acum este sa sterg folderul Windows.Old, deci merge destul de greu. De ce vreau sa fac asta? Pai pentru ca am 77 GB liberi pe partitia C, iar din 40 GB ocupati, jumatate sunt prima instalare Windows. Partea rea este ca nu merge cu un simplu delete, asa ca o sa incerc din promterul DOS [ CMD ], dar rezultatul a fiost zero – adica nu a mers. Enervant as zice eu.

Laptop Asus VivoBook x542UF 8 GB RAM, 256 GB SSD

Revenind la problema stergerii versiunii anterioare de Windows, mai ales ca noi nu am instaklat peste alta versiune ci este doar prima versiune de Windows 10, vom recurge la o varianta clasica  – Disk Cean-UPm, selectand vechea versiune de Windows, iar apoi suntem cu ceva mai mult spatiu disponibil pe SSD – caci de aia am vrut mai mic si mai rapid, ca sa avem si spatiu. Dupa treaba asta m-am trezit cu doar 24 GB folositi si cu 95 GB liberi! Mai adaug cei 117 GB liberi de pe partitia D si se pare ca am ceva spatiu. La mine nu-i problema, dar la cei care au sa zicem asa, 128 GB de informatie, astia cum lucreaza?

Teoretic daca ai 90 GB liberi, ai putea sa mai faci o partitie de lucru – sa ai sa zicem asa – Arhiva 120 GB, lucru 30 GB si pentru sistem mai ramane ceva liber. Oricum recomand un stick de 256 GB pentru ca sa nu mai ai probleme cu stocarea informatiei si mutarea ei pe un laptop nou!