Memorie USB de 128 GB

Aveam nevoie de mult de o memorie USB mai mare, cea mai mare din dotare fiind una de 32 de GB pe care am instalat recent un Windows live, care evident ca nu e cu licenta si mai mult, este in limba rusa, dar la 5 euro, nu ma plang. Acum ma uit ca nu asa ii zice, dar nici nu stiu cum se numeste chestia aia cand ai Windows-ul pe stick si merge rulat. A, sa nu uit – daca aveti probleme cu HDD-ul, nu va boota nici de pe stick-ul USB.

Memorie USB de 128 GB

Asadar si prin urmare, am decis sa iau un stick de memorie USB de 128 GB, pentru ca minune – sotia are nevoie sa transfere de pe laptopul vechi pe cel nou, exact 128 GB de informatie – bine, o parte este a mea, caci i-am facut cadou laptopul meu acum trei ani. Eu mi-am luat un laptop Asus VivoBook x542UF 8 GB RAM, ca deja nu se mai putea – de fapt am luat doua, cate unul pentru fiecare [ eu si sotia! ].

Sincer inca nu am probat-o, am fost incantat ca are USB 3.1, deci teoretic are ceva viteza – unii zic ca e mica, asta este, la 120 de lei ce pretentii sa ai? Important este sa mearga si sa tina – nu vad de ce nu ar tine, pana la urma nu o folosesti pe post de SSD, ci pentru transfer de date – ma intreb daca e ok sa stochezi datele pe ea – in ideea ca la un pret asa de mic, nu prea stii ce garantie ai. Comandata online de la eMag, primita in provincie in mai putin de 24 de ore de la plasarea comenzii.