Oferte content writer in romana si engleza

Asa cum am promis la deschiderea acestui site, avem ambitia de a oferi cititorilor nostri cele mai complete informatii legate de serviciile de promovare web, printre care si cele de content writing. Deci pe langa oferta noastra de a scrie articole in limba romana cu pretul de 1 euro/100 de cuvinte si in limba engleza sau franceza cu 2 euro/100 de cuvinte, mai avem o optiune pentru cei ce vor sa se alature echipei noastre de content writeri: postarea unui profil pe site-ul nostru. Astfel veti avea posibilitatea de a fi gasiti destul de usor de catre clienti, iar cu timpul, speram noi ca aici va fi locul unde cel putin 60% dintre cei ce au nevoie de un content writer vor apela.

Oferte content writer in romana si engleza

Cat ma costa sa fiu listat ca si content writer pe site-ul ZonaiT? Nimic! Este gratuit, dar va trebui sa ne scrii catre un articol pe saptamana, adica mai exact 5 pe luna pentru unul sau mai multe site-uri din portofoliul nostru. Articolele vor fi semnate si vor avea link catre profilul tau de pe acest site. Deci o relatie Win-Win am spune noi.

Ce preturi se practica pentru conetent writing? Pe ale noastre le-ai vazut mai sus, dar tu poti practica alte preturi, pentru ca este munca ta. Ca sfat: incearca sa ai un pret adaptata la nevoile pietei, pe noi nu ne intereseaza cantitatea ci calitatea, de aceea am si ales varianta unor preturi mai ridicate, mai ales ca avem de intretinut peste 100 de site-uri – pe care le punem la dispozitia celor ce au nevoie de publicitate.

Am avea nevoie de content writeri pentru limbile franceza si germana, dar si spaniola, portugheza, etc. Am uita sa spunem ca avem o oferta pentru cei care doresc articole in limba rusa! In rest, mai completam pe parcurs, nu-i asa?