Smart watch Android – facilitati si notificari

Evolutia tehnologica este din ce in ce mai vizibila de la o zi la alta, astfel ca in ziua de azi oricine detine un telefon inteligent. Cei doi mari giganti Android si Apple propun frecvent noi solutii si facilitati pentru utilizatori, ca acestia sa isi poata usura viata din mai multe perspective. In plus, un nou gadget care castiga din ce in ce mai multa popularitate si in tara noastra este un smart watch Android. Acestea sunt compatibile cu sistemul de operare si sunt vazute ca o completare a sa, aducand mai mult confort utilizatorilor, in special pentru cei din mediul business.

Diferite facilitati

In schimb, un smart watch Android este bine venit si in randul pasionatilor de sport, deoarece acestia au la dispozitie numeroase functii prin care sa isi poata urmari mai bine activitatea. Bateriile rezista din ce in ce mai mult, de regula cateva zile, timp care este multumitor pentru toata lumea, in special datorita faptului ca pentru o incarcare completa sunt suficiente circa doua ore.

Prin intermediul ceasurilor inteligente este mult mai usor sa asculti muzica. In functie de modelul smartwatch-ului, castile se pot conecta direct la acesta, iar oricand apare o piesa care nu este pe gustul utilizatorilor, pentru a o schimba nu mai este nevoie de scoaterea telefonului din buzunar, ci o simpla atingere pe ecranul ceasului este suficienta.

Notificari

Aceeasi este si situatia atunci cand se doreste verificarea notificarilor. Fie ca este vorba de apeluri, mesaje sau notificari din retelele de socializare, acestea sunt mult mai accesibile, direct la incheietura mainii. Orice apel se poate respinge daca nu este important, aspect ideal pentru cei care participa la sedinte, deoarece gestul este discret si nimeni nu il va sesiza. Nu trebuie omis nici faptul ca ceasurile inteligente pot inlocui sistemele Bluetooth, intrucat comunicarea se poate face direct prin intermediul sau, datorita microfonului si difuzorului incorporat.