Stiri despre jocuri online

Nimeni nu se indoieste ca viitorul industriei de jocuri este pentru proiecte cu mai multi utilizatori, de astfel frecventa stirilor cu comunicarile de la jocurile online pentru clienti creste din ce in ce mai mult in fiecare zi. Dupa cum v-am obisnuit revenim si noi cu astfel de stiri despre toate jocurile online pentru clienti, indiferent de locul lor de nastere, nationalitate, popularitate si localizare. Ultimele actualizari si patch-uri, noi detalii despre evolutiile promitatoare, capturi de ecran noi si videoclipuri cu o descriere a gameplay-ului, ultimele trailere, interviuri cu creatorii jocurilor universului – toate acestea si multe altele puteti vedea ai citi chiar aici.

A aparut Battle Royale Watchers, in care moartea nu este sfarsitul

Pe 22 octombrie, a avut loc lansarea Battle Royale Watchers, care ofera posibilitatea de a continua jocul chiar si dupa moartea personajului.

Battle Royale ramane unul dintre cele mai populare genuri, jocurile noi apar ca ciupercile dupa ploaie, astfel incat dezvoltatorii trebuie sa vina cu noi trucuri pentru a-i atrage pe jucatori in proiectul lor. Asa ca creatorii Battle Royale Watchers au decis sa exceleze.

Dandu-si seama cat de frustrant este uneori sa mori chiar la inceputul jocului, domnii de la Blindfold au realizat in proiectul lor posibilitatea de a juca dupa moarte. Asadar, un personaj decedat devine un observator care poate influenta cursul bataliei prin anomalii si experimente, precum si paria pe jucatorii supravietuitori si ii poate ajuta pe cei care i-au placut cel mai mult. Cu cat mai multe personaje au murit – cu atat sunt mai multi observatori si cu atat devine mai imprevizibil rezultatul bataliei.

Jocul este distribuit in conformitate cu modelul free-to-play si este deja disponibil pe Steam. Pana acum, recenziile juaătorilor sunt in mare parte pozitive.