Telefoane si tablete la cel mai bun pret

Sincer sa fiu cand am vazut cum arata modelul Xperia Z Ultra de la Sony am decis sa-mi iau si eu unul, asa ca daca vrei sa fii in pas cu tehnologia, uita-te si tu la ofertele evoMAG. Desi acest smartphone a fost lansat inca din 2013, inca este pe val sa zic asa. Motorizat cu un procesor Qualcomm Snapdragon 800 MSM8274 quad core ce pulseaza la frecventa de 2,2 Ghz si echipat cu o memorie RAM de 2 GB, merge mai ceva ca un avion, mai ales ca sistemul de operare Android 4.2.2 Jelly Bean zburda ca vantul.

Telefoane si tablete la cel mai bun pret – azi Sony Xperia

Nu mi-am mai schimbat telefonul mobil din 2010 si simt nevoia de ceva mai bun, iar o tableta noua este si ea necesara. De cand am descoperit magazinul evoMAG nu mai caut inutil alte oferte, stiu sigur ca aici gasesc exact ceea ce am nevoie, in plus dau dovada de seriozitate si promptitudine in rezolvarea problemelor. Daca mai adaug ca platesti la primirea coletului, mai este nevoie sa spun ceva ca sa te conving?

A uitasem sa-ti zic despre camera frontala de 8 MP, poze excelente si cu posibilitatea de la le pune imediat pe site-urile de socializare! Nici camera secundara de 2 MP, pentru a discuta pe messenger sau pe skype nu este de lepadat, se vede excelent si clar. Hai sa nu mai lungim vorba, pana la urma vedeti si singuri cum stau trebuirile, eu v-am spus cate ceva din experienta mea, ramane sa imi ziceti si voi din a voastra, ok?