Unde gasesc un content writer serios

Ai nevoie de un content writer si te intrebi unde posti sa-l gasesti, nu-i asa? Sa fie serios si sa-si faca treaba cum trebuie, asta vrei? Nu cred ca poti sa-l gasesti pe SeoPedia, pentru ca acolo nu prea sunt seriosi, nu-i asa? Uite, Marius Morariu cauta unul care sa scrie mai bine ca el, sau poate nu mai stiu eu romaneste si exista “dupaia”? S-a ajuns la ceva nemaviazut pana mai ieri in mediul online, cei care nu stiu sa scrie angajeaza pe cei care stiu sa scrie articole, dar vor sa-i plateasca ca si cum ar fi analfabeti.

Unde gasesc un content writer serios la pret avantajos ?

Acum o sa ma intrebati cum de am dat de acest Morariu, pe SeoPedia – ei bine cautam subiecte despre tepe trase pe acest forum si nu mica mi-a fost mirarea sa dau peste povestea lui, bine pitita la categoria 50 Shades of Junk. Adica mai pe scurt nu ai cum sa stii ca trebuie sa te feresti de Marius decat daca esti membru al forumului SeoPedia si ai fost atent la discutii. Asta este viata, daca nu te informezi risti sa iei si teapa, nu ai cum sa le eviti.

 Pana la urma trebuie sa raspundem si la intrebarea din titlui, nu-i asa? Unde gasesc un content writer bun, pe forum evident sau pe ClubSeo la fel de evident! Cauti unul care sa-ti scrie cu un leu sau doi pentru 100 de cuvinte? Cam greu, mai bine incerci sa renunti la calitate si dai o fuga pe ArenaWeb, acolo unde pe langa tepe mai gasesti sute de content writeri dispusi sa scrie pe zero bani sau pe aproape. Cam asta-i treaba, in rest ce sa va zis, succes!

Content writing