ZonaiT in 2016, un nou inceput

Nu stiu de ce, dar anul acesta am de gand sa vand domeniul si site-ul ZonaiT.Info – poate si pentru ca imi pun mai multe sperante in site-ul mai vechi si cu PR 1, iTzone.Info – cu ceva mai multe articole si PA 18, mai mic decat avem noi, dar evident care poate fi rapid imbunatatit. In plus ar putea lejer sa fie folosit in limba engleza. E doar o idee, l-am pus deja la vanzare pe ClubSeo, dar nu-mi fac mari sperante. Probabil ca o sa-mi fac timp de el cand va veni primavara si voi avea mai multa inspiratie dar si timp liber.

ZonaiT in 2016, un nou inceput sau poate finalul

Mai degraba sper sa gasesc un colaborator pentru ambele site-uri, atat acesta cat si iTzone.Info – este pacat sa se iroseasca un domeniu cu un astfel de potential. Pretendenti sunt si au fost destui, doar ca nu prea au chef de munca. Fara munca nu-s nici venituri. Parca vad ca trec pe nisa de filme si seriale online, acolo macar din cand in cand mai prind cate un subiect despre care am chef sa scriu.

Ma gandesc ca daca am lasat in uitare vechiul portal 4Mob.Info cu potential mult mai mare, dar care dinfericire aduce venituri de la sine, fara sa ma chinui prea mult, nu o sa reusesc eu prea curand sa dezvolt ZoniT, desi iar ma repet, ar fi trebuit sa gasesc puterea si sa-l fac cat de cat mai accesibil vizitatorilor.