ZonaIT un nou inceput

Ma tot gandesc sa ii dau un nou start site-ului, imi place numele si am ceva idei cu ce s-ar putea face cu el, doar ca nu gasesc niciodata timp sa-l pun pe picioare, am mereu alte site-uri care aduc venituri si sunt prioritare. Totusi ZonaIT ar trebui sa-si gaseasca cat mai curand locul in portofoliul nostru de site-uri profitabile – asta daca nu se geaseste cineva dispus sa dea pe el 150 de euro si sa se ocupe el de site. Daca ma gandesc ca acum ceva ani aveam hosting de la GoDaddy si cateva site-uri, iar acum incep sa vand din ele si tot am peste 40 de domenii, este clar ca ceva s-a schimbat de atunci.

Culmea este ca sunt sa zic asa in domeniul IT de peste 30 de ani, iar de 28 chiar lucrez in bransa. De ce nu ma apuc sa fac site-ul asta nu stiu. Acum as putea sa scriu de exemplu despre parerea mea legata de Asus A541U, noul meu laptop, despre Windows 10, sau mai stiu eu ce subiect legat de zona IT. Nu stiu de exemplu ce-i cu tastatura asta a mea de nu bate ghilimelele decat daca apas apoi pe spatiu?

Cert este ca domeniul asta imi papa 25 de euro anual, nu sunt multi cei 2 euro/luna, dar totusi ce sanse am sa vand site-ul sau domeniul la un pret rezonabil? Cred ca o sa ma apuc de afiliere din nou, poate iese macar de un suc – 25 euro = 116 RON, sunt ceva banuti nu crezi? Daca insa as avea sa zicem cam 1000 de articole, as putea vinde reclama unui singur client la 100 de lei!